Testimoniale

 • Produsele NOBEL alcatuiesc o linie variata de echipamente si instalatii pentru rezolvarea oricarei probleme legate de tratarea apei. Chiar si cel mai mic produs oglindeste profesionalitatea si experienta celor 40 de ani de activitate in domeniu ai NOBEL. Din punct de vedere tehnic, acestea se ridica la cele mai inalte standarde, fiind supuse la teste de functionalitate, fiabilitate si durabilitate deosebit de riguroase.

  Dat fiind faptul ca, in cea mai mare parte, colectivul nostru este format din ingineri, ne incredem doar in cifre exacte.

  Sorin Ionescu APLIND CONSULT, Bucuresti
 • Produsele NOBEL sunt extraordinar de fiabile, iar raportul calitate-pret este foarte avantajos pentru client. Doua motive foarte bune pentru a le alege si a le propune clientilor nostri.

  Florin Ghiuzan MARAL, Bucuresti
 • Cum as descrie colaborarea cu firma ASCOMI ? Cu un singur cuvant: EXCELENTA. Colaborarea noastra se desfasoara in conditii excelente de peste sapte ani, deoarece avem parte de suportul tehnic al specialistilor ASCOMI, care ne indruma de fiecare data in alegerea corecta a echipamentelor de tratare a apei.

  Valentin Grigorean A.W.SYSTEMS, Suceava