Filtru apa automat deferizator/demanganizator FFV/T

SKU:
_FFV/T
Garantie:
2 ani
de la
Pret1 785,00 €

Solicita informatii

Modelele FFV sunt filtre la care coloanele sunt realizate din rasini poliesterice armate cu fibra de sticla, iar regenerarea se efectueaza automat, functie de un program de timp. Gama lor de debite acopera intervalul 1 – 4,5 m3/h.

 

Mediile filtrante constau din doua straturi de nisip cuartos selectionat de tip sferoidal, de granulatie selectionata, si un strat de masa catalitica speciala denumita PL (pirolusita).

Toate materialele utilizate, inclusiv mediile filtrante, sunt conforme Directivelor Europene privind materialele și obiectele destinate să vină în contact cu produsele alimentare si apa potabila.

 

Filtrele sunt echipate cu vana de comanda automata a regenerarii SIATA, cu by-pass integrat, pentru a permite furnizarea de apa (nefiltrata) inclusiv in timpul regenerarii. Programatorul electronic computerizat MULTI-P, cu afisaj digital, permite programarea regenerarii functie de timp (programand fie zilele saptamanii, fie ora din zi la care se doreste sa se realizeze regenerarea). Programatorul permite comanda regenerarii si in functie de numarul de ore de functionare, cat si programarea regenerarii in zile fixe din saptamana, intotdeauna la aceeasi ora presetata.

Sunt de asemenea posibile comanda (sau inhibarea) pornirii regenerarii de la distanta, precum si transmiterea la distanta a semnalului de regenerare in curs.

 

 

Functionare semiautomata
In orice moment, independent de programarile facute, este posibil sa se actioneze manual regenerarea, prin simpla apasare a unui buton. Regenerarea se va realiza automat, iar sistemul isi va relua functionarea normala programata.

 

Caracteristici tehnice

Model Racorduri Debit m3/h
nominal maxim spalare inversa
FFV02/T 1' 1 2 2.5
FFV03/T 1' 1.3 2.6 3.3
FFV04/T 1½' 1.6 3.2 4
FFV06/T 1½' 2.9 5.8 7
FFV09/T 2' 4.5 9 11.5


 
 
 
 

Cere informatii