Statie de dedurizare automata AS150 AT

SKU:
AS150 AT
Garantie:
2 ani
de la
Pret3.940,00 RON

Solicita informatii

 

Statiile automate de dedurizare model AT, cu programator electronic cu comanda de timp, sunt utilizate pentru tratarea apelor în scopuri fie rezidentiale, fie industriale. 

 

Functionarea unitatii este controlata de un programator electronic computerizat, cu functionare la tensiune joasa (12 V, 50 hz), prin intermediul unui transformator incorporat.
Durata diferitelor faze ale regenerarii poate fi reglata pentru a adecva functionarea statiei la cerintele aplicatiei specifice si pentru a evita risipa inutila de apa si sare pentru regenerare.
Un by-pass special incorporat in vana de comanda garanteaza alimentarea cu apa (nededurizata) chiar si in timpul ciclului de regenerare.

Toate materialele utilizate sunt netoxice si recomandate pentru uz alimentar. Coloana este realizata din rasini poliesterice ranforsate cu fibra de sticla, masa cationica are o capacitate de schimb ridicata si nu influenteaza negativ gradul de potabilitate al apei, rezervorul de saramura este din material plastic anti-soc. Automatizarea integrala include vana de comanda cu 5 faze (spalare inversa, aspiratie saramura si spalare lenta, limpezire, refacere saramura, functionare) si programatorul cu vizualizarea functiilor si programarilor.

Toate modelele sunt echipate cu vana de amestec pentru reglarea duritatii reziduale; in plus, la cerere, este disponibil si un dispozitiv de alarmare la lipsa sare, iar la toate modelele se poate monta dispozitivul CL90i, pentru regenerarea autodezinfectanta.

Functionare semiautomata
In orice moment, independent de programarile facute, este posibil sa se actioneze manual regenerarea, prin simpla apasare a unui buton. Regenerarea se realizeaza automat iar statia revine apoi in faza de functionare.
 
Caracteristici generale AS 150/AT:
Debit maxim: 2,4 m3/h
Capacitate ciclica: 150 m3xoFr
Continut rasini: 25 litri
Consum sare: 3,75 kg/regenerare
Recorduri: 1"
Capacitate rezervor saramura: 100 litri
Presiune de lucru: 2 – 8 bar
Temperatura de lucru: 5 – 40 °C
Alimentare electrica: 220 V/50 Hz/10 W
Tensiune de functionare: 12 V/50 Hz (transformator incorporat)

 
Dimensiuni si mase:
A = 250 mmB = 1100 mmC = 500 mmD = 700 mm
Masa neta la expeditie: 45 kg 

Automatizarea statiei permite programarea frecventei regenerarilor (minimum o data la fiecare 12 ore si maximum o data la 99 de zile). Este posibila si programarea regenerarii in zile fixe ale saptamanii si la ore fixe.
Afisajul programatorului vizualizeaza :
  • ziua si ora curenta
  • ora stabilita pentru regenerare
  • frecventa de regenerare programata
  • consumul de sare
  • capacitatea ciclica a statiei

In timpul regenerarii este indicat si timpul ramas pana la incheierea fazei curente si timpul ramas pana la incheierea completa a regenerarii.

Este disponibil, la cerere, un contact liber de tensiune pentru transmiterea la distanta a starii de regenerare/functionare. Este posibila si comanda la distanta a regenerarii, printr-un semnal de la un dispozitiv extern, precum si afisarea necesitatii reviziei periodice.

 

Cere informatii